Sydänasiakas

Länsikeskuksen apteekin kanta-asiakkaana olet Sydänasiakas

Länsikeskuksen apteekin Sydänasiakkaana kaikki itsehoitolääkkeet ja vapaakaupan tuotteet kerryttävät ostokertymääsi. Ostokertymää seurataan aina kalenterivuosittain. Kertyneen ostokertymän perusteella Sydänasiakas saa normaalihintaisista vapaakaupan tuotteista 1-5% alennusta alla olevan taulukon mukaisesti. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat kerryttää yhteistä ostokertymää. Kasvattaakseen ostokertymää ja saadakseen Sydänasiakasalennuksen suoraan kassalla, tulee Sydänasiakkaan tunnistautua kassalla joko kela-, ajo- tai henkilökortilla.

Ostokertymä

Ostohyvitys

25-100 € 1 %
101-200 € 2 %
201-300 € 3 %
301-500 € 4 %
501 € – 5 %

Sydänasiakkaana saat ostohyvityksen lisäksi myös joka kuukausi muita etuja kuten Sydänasiakaspostia, vain Sydänasiakkaille tarkoitetun tuotetarjouksen sekä mahdollisuuden osallistua Sydänasiakasiltoihin. Sydänasiakaspostia lähetämme niille asiakkaille, jotka ovat sallineet Sydänasiakaspostin lähettämisen. Sydänasiakasposti sisältää tietoa Länsikeskuksen apteekin kampanjoista, sairauksien ja terveyden hoidosta sekä muista ajankohtaisista asioista. Sydänasiakkaana sinulla on myös mahdollisuus käyttää lääkemuistutuspalvelua, jolloin saat tekstiviestin, kun voit jälleen hakea uuden lääke-erän apteekista. Sydänasiakkaana voit olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla sydanasiakas@lansikeskuksenapteekki.fi.

Kaipaatko apua lääkeasioissa? Tarvitseeko lääkityslistasi päivittämistä? Sydänasiakkaana sinulla on halutessasi käytössä Sydänfarmaseutti -palvelu. Palvelussa Sydänfarmaseutti soittaa sinulle ja keskustelee kanssasi sinua mietityttävistä lääkitysasioista. Tarvittaessa voitte myös sopia tapaamisen apteekille. Sydänfarmaseutti -palvelusta saat lisätietoa Länsikeskuksen apteekin henkilökunnalta.

Sydänasiakkaaksi liittyminen on ilmaista ja voit milloin tahansa peruuttaa Sydänasiakkuuden ilmoittamalla siitä Länsikeskuksen apteekkiin.